Iasi, Romania
victor@thebigidea.ro

Despre..

All you touch and all you see is all your life will ever be

“Nu e deloc placut sa scrii despre tine. De retinut e ca nu exista doua persoane care sa aiba aceeasi parere despre mine. Cred ca sunt capabil sa cunosc aproape perfect oamenii de la primele replici schimbate si dau fiecaruia ceea ce merita si atat cat poate duce. Sunt persoane care ma cunosc de ani buni, dar stiu nimic despre mine. Sunt persoane cu care am vorbit doua luni, dar care au aflat aproape totul. Depinde de fiecare, de cat poate si de cat ofera. Un fair trade, as zice.

For the record: am trecut prin inimaginabil de multe. Eu am mereu o perspectiva, nu un punct de vedere. Va invit sa imbratisati macar putin din perspectiva mea.

Pentru mine un premiu national pt literatura e doar o hartie intr-o mapa. Orice emotie pe care o incerc e mai pretioasa decat acel premiu. De ce? Pentru ca se simte!”

Victor Cojocaru

Comments: 3

 1. cerbulvechi says:

  Ma bucur intotdeauna sa gasesc ascultatori de Pink Floyd! …”as a matter of fact, it’s all dark”

 2. arkanu says:

  Pink Floyd e o desfatare! Pe mine ma deranjeaza numarul imens de omuleti carora le zic de Pink Floyd si casca ochii ca la poarta noua. De-ar intelege ce rateaza…

 3. Andrei Chirila says:

  Hei … dupa ce am citit 3 articole din tot acest site am vrut sa ma informez in legatura cu cel ce il “tine in viata”. Mare mi-a fost mirarea cand ti-am vazut numele Victor. Nu am stiut Imi place nespus de mult.
  As putea sa postez si eu pe viitor cateva articole ?

Add your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.