Iasi, Romania
victor@thebigidea.ro

Ordinary Days

All you touch and all you see is all your life will ever be

Ordinary Days

In rutina casa-munca-acasa, timpul pare a se comprima intr-un amestec difuz de momente malaxate. E, iar, finalul unei veri si amenintarea toamnei vine hâdă. E o zi in care primesti informatii despre cum locul in care ai copilarit e sistematic curatat, spre a fi scos la mezat. Inca o promisiune incalcata, perspectiva Galatiului drept acasa indepartandu-se, ranind. Azi, poti doar sa te asezi pe o banca la umbra si sa inghiti cu noduri un pranz fara gust, privind la o arteziana care nu tradeaza vreo emotie.

E aceeasi zi in care, in urma cu cinci ani, impreuna cu o mana de oameni inimosi dadeam oficial startul unei activitati care ne-a hranit, invatat, oferit prieteni, schimbat si oferit experiente irepetabile. O oaza cu cafea si glume, atat de departe de irosirea din cladirile fumurii.

Pui furculita jos, in timp ce arteziana isi arunca in nestire aceeasi apa in cer, recicland-o si filtrand-o constiincios, iar mintea fuge aiurea la zile toride, mangaiate de racoarea placuta a umbrei de pe o alee cu nume de trandafiri.

The tide that left and never came back…

No Comments

Add your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.