Iasi, Romania
victor@thebigidea.ro

I like the sound of my own voice

All you touch and all you see is all your life will ever be

I like the sound of my own voice

Amused and pleased, more or less. Ascult melodia asta kinda` psihedelica si sigur zeflemitoare, pe care am mai dedicat-o o data si odata…se cheama crumbs from your table.
Ma bucura ca viata mea incepe sa se miste, incep sa primesc din toate partile aproape tot ce imi doaream. Egocentrist, cu siguranta, dar dependent de cei din jur pentru ca am nevoia disperata de interrelationare. Numele e mai putin important…aaah, si e acelasi…funny? I bet it is.
Am descoperit azi un alt fel de a man and a woman/wild honey, se cheama flower child. Inteligent irlandezul asta, la cate as renunta sa pot sta la o bere cu el candva.. In alta ordine de idei mi-e si nu mi-e dor de Galati, e home pt mine dar nu e asa cum am visat-o. Dezamagire sau disperare?…no need to…pana la urma imi voi indeplini cateva dintre lucrurile pe care mi le doream cu ardoare, tocmai pentru ca am vazut viitorul cu o precizie tulburatoare.
Recent am inteles ce inseamna sa fii identificat cu conceptul de Grace…e challanging si socant in acelasi timp. O motivatie foarte buna, totusi…nu fug de ea.

Comments: 1

Add your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.